Öppet 06:30 - 15:30

(Lunchstängt 11:30-12:00)

Försäljning

Försäljning

Försäljning av trailer/vagnar/släp m.m. Se våra aktuella annonser, vi säljer nya och begagnade släpvagnar till förmånligt pris.

Du är välkommen att ringa in till oss, kan hända att allt inte finns ute ännu.

Du kanske söker efter..

Utbud och tillverkare

Vi erbjuder ett omfattande sortiment av släpvagnar och reservdelar från flera etablerade tillverkare, vilket garanterar att du alltid hittar högkvalitativa produkter som motsvarar dina behov. Med vår omfattande erfarenhet har vi utvecklat en stark tilltro till våra produkter och fortsätter att sträva efter högsta kvalitet både när det gäller produkter och leverantörer. Vi vilar tryggt om natten med den vetskapen. Vi välkomnar utmaningar och ser dem som möjligheter att utveckla specialanpassade lösningar.

För oss är slit-och-släng-mentaliteten oacceptabel. Istället strävar vi efter att producera produkter som är tillräckligt robusta för att gå i arv till nästa generation.
En svensk produkt håller sig – det tål att jämföras med.

Vi är stolta över den svenska kvaliteten och är övertygade om dess förmåga att hålla sin nivå i jämförelse med andra alternativ på marknaden.

SävjöSläpet

Många starka argument talar för att SävsjöSläpet är det mest ekonomiska val du kan göra. SävsjöSläpet har allt – utom svagheter.

JP Trailer

Kvalitet lönar sig. JP Trailer är en robust trailer där kvalitet står högt i prioritet. Egen tillverkning (hantverk)från grunden, kraftig konstruktion med mångårigt kunnande bakom.

NCT Nordic Car Trailer

Svensktillverkade släpkärror av högsta klass. Nordic Car Trailer är ett relativt nytt namn på trailermarknaden. I företaget finns personal med lång erfarenhet i trailerbranschen. Vår specialitet är tillverkning av specialvagnar enligt kundens önskemål.

TK Trailer

Svensk kvalitet sedan 1989

TK Trailer grundades 1989 av Tord Karlsson i Boxholm. Företaget är familjeägt och drivs med en brinnande ambition att perfektionera båttrailers och vagnar, så att våra kunder tryggt kan ta upp och transportera båtar och övrigt gods.

Reko Trailer

REKO Trailer, med ursprung i Värmland sedan 1976, skapar smarta lösningar för att underlätta lastning. Deras fokus är människorna som använder deras släp. Fabriken ligger i Kristinehamn alldeles norr om Vänern med en av Sveriges finaste skärgårdar. 

Brenderup

Ända sedan grundandet 1936 har Brenderup fortsatt sin framåtrörelse. Deras släpvagnar har ständigt utvecklats med fler funktioner och finesser. Sortimentet har breddats för att passa alla typer av transporter. Idag är dom ledande i Sverige inom tillverkning av släpvagnar.

Vill du ha hjälp med släpval, eller lite tips inför besiktningen?

Inga frågor är för små eller stora för oss!

Kontakta oss

Hej! Kan vi hjälpa dig med något?

Fyll i vårt kontaktformulär så hör vi av oss!

Cookies

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.